Velkommen til meg!

Hei og velkommen til alle :)
Dette er en blogg om meg og mitt liv. Det innebærer alt fra mine barn,hverdagen og huset vårt. Håper dere liker dere her inne i min verden. Legg gjerne igjen en hilsen,da blir jeg så glad:)

torsdag 4. mars 2010

Min dorull kasse

Dette er min dorull kasse som står i gangen utenfor badet.
Den er brun,slitt,gammel,ripet og sjarmerende:)
Det er et beslag der man egentlig kan feste hengelås eller noe. 
Men jeg tenkte ikke låse inn dorullene min..hihi...
På begge sider er det slike håndtak.
Litt maling`s flekker ser det vist ut til også!!
Klemmer til dere:)

post signature

12 kommentarer:

 1. Gamle kister har veldig mye sjarm.. Jeg har en gammel kiste fra min oldefar som jeg skal finne en fin plass til i huset. Men om det blir en dorullkiste, tviler jeg på ;-) Klem fra med

  SvarSlett
 2. den var kjempe lur. Et smart sted å oppbevare doruller på. Klem igi

  SvarSlett
 3. Du kan ha mange mange doruller inni der! hehe

  SvarSlett
 4. Hei

  Så hyggelig at du fant meg,så fant jeg deg...
  Jeg fikk et Canon eos 450D til Jul er KJEMPE førnøyd med det.
  Det eneste jeg har på ønskelisten er en makro linse for det er det jeg syns er det morsomste å ta bilder av,nærbilder.

  Kos deg i kvelden

  SvarSlett
 5. Hei ;o)
  Så koselig at du fant meg da! Tusen takk for koselig hilsen og at du la deg til som følger hos meg ;o) Så fin blogg du har!Morsomt at du bruker den gamle kista til doruller! Koselig å kikke innom å se hvordan andre har det, og en kan få en del ideer selv. La meg til som følger hos deg også ;o) Ha en flott helg og kos deg masse.
  Klem fra Gro ;o)

  SvarSlett
 6. Super oppbevaring!
  Så fin dorull-kiste! :)

  Klem Elin :)

  SvarSlett
 7. Hei Mona og takk for hyggelig hilsen hos meg og for at du la deg til som følger! Jeg synes du har en flott blogg og et koselig hjem ser det ut til ;) Jeg la meg til som følger hos deg og har lagt bloggen din ut på siden min. Er så morsomt å bli kjent med andre bloggere som også er ganske ferske i bloggverden, vi får backe hverandre opp så vi blir inspirert til å fortsette å blogge. For det er morsomt og gir veldig mye tilbake synes jeg ;) Så morsomt å bruke den kista til doruller, de vet man liksom aldri hvor en skal gjøre av. Smart! Ser av det forrige innlegget ditt at du holder på å lære deg Photoscape. Det kunne jeg også tenke meg, det er så stilig når bildene settes sammen på denne måten. Jeg har samme sukkerskål som du har i headeren din, arvet etter min svigermor. Koselige ting. Natti natt.. Klem Gry ;)

  SvarSlett
 8. Hei!
  Takk for hyggelig hilsen hos meg og for at du vil følge bloggen min! Jeg legger meg også til som følger hos deg og venter spent på flere innlegg! :)
  Og den flotte kisten....For et storartet sted å oppbevare dorullene! Ikke mange doruller som har et slikt artig og "vakkert velbrukt" oppbevaringssted. Super idè!

  Riktig god helg!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 9. Å, for en vakker skatt! Den var nydelig!
  Hmm, kanskje best å la være å låse inn dorullene ja, hvem vet hva som kunne skjedd? *hihi*

  Tusen takk for kjempekoselige ord på pc'en min! :-) Kjempekoselig, og jeg setter så pris på det! Jeg håper at jeg snart har en ny pc, UTEN pepsi i fanget mitt. I mellomtiden tjuvlåner jeg datteren sin :-)

  Stor klem til deg, med ønske om en super helg! :-)

  SvarSlett
 10. Kjempe koselig med en ny følger!! Legger meg til hos deg også!! Stilig med en dorull kiste, vet liksom aldri helt hvor man greit kan oppbevare de... Fint med sånne gamle ting!!
  Ha en fin dag!
  Klem Annette

  SvarSlett
 11. Hei på deg! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Jeg er fra Hellesylt, men jeg har en søster som har bodd i Ulsteinvik i mange år! Jeg bor nå i Sykkylven, så Ørsta er ikke langt herfra, bare ferge over fjorden, og så en halvtime med bil ;o)
  Gamle kister er skikkelig flotte syns jeg! Et praktfullt møbel også! Ha en fin helg nå da!

  SvarSlett
 12. hei hyggelig at du har funnet meg:) Dorullkasse :)Apropo det så var jeg på en loppis på landet i sommer og fant en verktøykasse som loppemannen kalte den.. i grå og jeg har den ute den er kjempe fin:) morro med gamle skatter!

  SvarSlett

Koselige kommentarer